Coaching

Voeding

Wil je graag gewicht kwijt?
Ben je klaar met de Quick fix methodes en wil jij dingen leren over voeding?

Met het 12 weekse coaching traject ga ik jou helpen resultaten te behalen voor langer termijn!

OVER MIJ

Toen ik 18 was, vlogen de kilo's er bij mij aan. Ik zat niet lekker in mijn vel, wist niet wat ik wilde doen met mijn toekomst en ging daarom maar eten. Ik heb veel diëten gevolgd. Van Sonja bakker tot geen koolhydraten. De 1ste week ging het goed en daarna at ik er alles weer bij aan. Ook zei ik elke week dat ik maandag echt ging beginnen, maar dat hield ik ook 1 dag vol en dinsdag zat ik weer aan een zak chips met een reep chocolade.

Toen ik met mijn 173 cm, 82 kilo woog heb ik de knop omgezet en heb ik mij aangemeld bij een coach. Daar heb ik mijn passie voor fitness gevonden en ben ik 10 kilo in vetmassa afgevallen en 5 kilo in spier aangekomen. Met de coaching heb ik veel geleerd. Vaak is het bij mensen alles of niets, maar ik heb juist geleerd om balans te creëren. Voeding hoef je namelijk niet te bestempelen als ongezond of gezond. Soms kun je beter een patatje (450 calorieën) nemen dan een broodje gezond (500 calorieën)!

Om nog meer kennis op te doen op het gebied van leefstijl, ben ik begonnen met fitness trainer A en de hbo studie Sportkunde. Door mijn eigen ervaring in afvallen en mijn kennis die ik heb opgedaan van mijn studies, wil ik nu andere gaan helpen door NOOIT MEER te hoeven diëten!

Wat gaan we doen?

Samen gaan we in een 12 of 24 weeks traject een doel stellen en gaan we die behalen! Ik ga jou dingen leren over voeding, sport, slaap en alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl.

Mijn doel is om jou de handvaten te geven voor een gebalanceerde leefstijl. Na die 12 of 24 weken zul je mij niet meer nodig hebben omdat je zelf weet hoe deze leefstijl kunt behouden. Elke week zullen wij jouw progressie bijhouden en leer ik jou een nieuw onderwerp over leefstijl. Ook kun je mij via WhatsApp vragen stellen waar jij tegen aanloopt.

Voeding

Wat ik NIET ga doen, is een voedingsschema voor jou maken. Samen gaan we kijken naar jouw huidige voedingspatroon en gaan we samen wijzigingen aanpassen waardoor jij kunt afvallen!

Hoe ziet het 12weekse traject eruit?

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Mijn prioriteit van de coaching is persoonlijkheid. Met de intake zal ik ook een stukje over mij vertellen en hoop ik dat jij mij ook alles kunt vertellen wat jouw dwarszit. Hierdoor kunnen we ook dichterbij jouw doel komen!

Wekelijkse online meeting

We zullen wekelijks een online meeting hebben waarin we jou week bespreken. We hebben het over wat ging goed ging en wat minder goed ging, ik zal je tips geven over voeding, beweging, slaap, enz. Ook zal ik je een nieuwe topic leren van de lijst die we hebben samengesteld en bespreken we een nieuw subdoel voor de volgende week.

24/7 WhatsApp ondersteuning

Tijdens de online meeting kun je mij natuurlijk allemaal vragen stellen maar je zult naast de meeting ook wel een eens vraag hebben. Die kun je ook stellen via Whatsapp. Ik zal zsm proberen terug te antwoorden zodat jij niet met die vraag hoeft te wachten op de volgende online meeting!

12 topics

Tijdens de intake probeer ik erachter te komen waarom het jou nog niet is gelukt om jouw doel te behalen. Ook zul jij nog dingen hebben waar je meer over wil weten. We stellen dan een lijst samen van 12 topics waarvan we elke week 1 topic zullen bespreken tijdens de online meeting, Voorbeelden van de topics zullen zijn: Wat zijn macro's? Welke soorten dieeten heb je? Hoe creëer je een routine? Enzevoort.
Wil jij nu echt aan de slag en lijkt dit je wel wat? Neem dan contact met mij!
Whatsapp: 06-53104664

Samen gaan we opzoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past!

boostcamp uitproberen?

Altijd samen, nooit alleen
Sporten in de buitenlucht
Onder professionele begeleiding
Meld je aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram