Over ons

Wieke Hunting

Coach
Mijn naam is Wieke Hunting. Ik ben 23 jaar oud en ik ben sinds september verhuisd van Megchelen naar Ulft. Ik heb Sportkunde deeltijd gestudeerd aan de HAN in Arnhem maar daar ben ik mee gestopt omdat het niet paste bij mijn toekomstplannen. Op dit moment werk ik op kantoor in de Logistiek en doe ik vrijwilligerswerk in het verzorgingstehuis. Sinds 3 jaar werk ik in de sportwereld en heb ik veel mensen mogen helpen met sporten. Dit heb ik gedaan door mijn lessen bij verschillende sportscholen altijd persoonlijk te houden en gezellig te maken. Sinds januari zijn wij begonnen met Boostcamp om nog meer mensen te helpen om hun doel te behalen. Mocht je nog vragen hebben, kun je mij altijd appen of mailen ! Ik hoop je snel te zien bij BOOSTCAMP ACHTERHOEK!
Groetjes Wieke

Denise Eenkhoorn

Coach
Hee Boostcampers! Mijn naam is Denise, 21 jaar oud en geboren in Zwolle. Sinds 2019 woon ik in de Achterhoek. Op dit moment ben ik Junior Expediteur bij Gerex in Duiven waar ik 4 dagen per week transporten verkoop. Daarnaast ben ik coach bij Boostcamp! In Zwolle heb ik Sport en Bewegen gestudeerd. Daar heb ik veel stages gelopen en gewerkt in de sport. Ik hoop dat ik jullie zo goed mogelijk kan coachen op weg naar een fittere versie van jezelf!

Groetjes Denise

Ge√Źntresseerd?

Wil jij meer energie, conditie en kracht krijgen? Of heb je voor jezelf een doel om af te vallen?
Kom dan gezellig een proefles mee doen met een van onze groepen!
Meld je aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram