Aanbod

Bekijk hier ons aanbod

BOOTCAMP

Met de bootcamp training wisselen we kracht en conditie met elkaar af. Het is een fullbody training die wij uitvoeren op verschillende locaties. We zullen tijdens het rennen korte stops houden voor krachtoefeningen. Doordat we op verschillende locaties de training uitvoeren en afwisselen tussen rennen en krachtoefeningen, is geen enkele les hetzelfde.

STRONG BOOTCAMP

De strong bootcamp is iets zwaarder dan de normale bootcamp training. Tijdens deze training rennen we iets langere stukken en zullen wij de oefeningen zwaarder maken. Uiteraard kan iedereen aansluiten bij de training. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau trainen.

SHIT (SHORT, HIGH, INTENSITY, TRAINING)

Tijdens de SHIT-training zullen we op een vaste locatie trainen. In deze training zal minder gerend worden dan de bootcamp trainingen. Wel hebben we opties om te rennen, maar we richten ons voornamelijk op conditie- en krachtoefeningen die we op de plek uitoefenen. De training is voor iedereen toegankelijk. Dit is een fijne training om mee te starten als je wil beginnen met sporten.

BOOTYCAMP

De naam zegt het al, met deze training richten we ons voornamelijk op de billen. De training heeft dezelfde opzet als de bootcamp trainingen. Echter, zullen wij dus tijdens deze training meer oefeningen doen die gericht zijn op de billen. Denk aan oefeningen zoals de squat, deadlift, de brug, donkey kick en de Fire Hydrant. Uiteraard worden de andere spiergroepen en de conditie ook goed aangepakt. 

Personal training

Wil je liever niet in een groep trainen? Dan is Personal Training echt iets voor jou! Tijdens de Personal Training heeft de coach alle aandacht voor jou. Vooraf zullen we tijdens een intake gesprek jouw doelen bespreken die jij graag wil behalen. We kijken naar jouw agenda wanneer het jou uitkomt. Ook de locatie is in overleg.

boostcamp uitproberen?

Altijd samen, nooit alleen
Sporten in de buitenlucht
Onder professionele begeleiding
Meld je aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram