Aanbod

Bekijk hier ons aanbod

BOOTCAMP

Met de bootcamp training wisselen we kracht en conditie met elkaar af. Het is een fullbody training die wij uitvoeren op verschillende locaties. We zullen tijdens het rennen korte stop pauzes houden voor krachtoefeningen. Doordat we op verschillende locaties de training uitvoeren en afwisselen tussen rennen en krachtoefeningen, is geen enkele les hetzelfde. In deze training rennen wij korte stukjes. Omdat we met 2 coaches zijn rent 1 iemand voor op en de andere achteraan. Op deze manier ren je niet alleen en kan iedereen op zijn/haar eigen niveau de bootcamp les volbrengen.

BBB (BUIK, BILLEN, BENEN)

Deze training is speciaal voor mensen die 100% focus willen hebben op de buik, billen en benen. In deze training is conditie nog niet nodig want die gaan we opbouwen. We zullen een circuit training uitvoeren op locatie met verschillende krachtoefeningen die de focus hebben op de 3 B’s. De voornaamste locatie zal de DRU zijn in Ulft. Conditie zal een klein onderdeel zijn van de training maar de focus ligt meer op krachtoefeningen. 

Personal training

Wil je liever niet in een groep trainen? Dan is Personal Training echt iets voor jou! Tijdens de Personal Training heeft de coach alle aandacht voor jou. Vooraf zullen we tijdens een intake gesprek jouw doelen bespreken die jij graag wil behalen. We kijken naar jouw agenda wanneer het jou uitkomt. Ook de locatie is in overleg.

GeÏntresseerd?

Wil jij meer energie, conditie en kracht krijgen? Of heb je voor jezelf een doel om af te vallen?
Kom dan gezellig een proefles mee doen met een van onze groepen!
Meld je aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram