Aanbod

Bekijk hier ons aanbod

BOOTCAMP

Met de bootcamp training wisselen we kracht en conditie met elkaar af. Het is een fullbody training die wij uitvoeren op verschillende locaties. We zullen tijdens het rennen korte stop pauzes houden voor krachtoefeningen. Doordat we op verschillende locaties de training uitvoeren en afwisselen tussen rennen en krachtoefeningen, is geen enkele les hetzelfde. In deze training rennen wij korte stukjes. Omdat we met 2 coaches zijn rent 1 iemand voor op en de andere achteraan. Op deze manier ren je niet alleen en kan iedereen op zijn/haar eigen niveau de bootcamp les volbrengen.

STRONG BOOTCAMP

De strong bootcamp is iets zwaarder dan de normale bootcamp training. Tijdens deze training rennen we iets langere stukken en zullen wij de oefeningen iets zwaarder maken.

SHIT (SHORT, HIGH, INTENSITY, TRAINING)

Tijdens deze training zullen we op een locatie trainen met verschillende materialen. De training zal minder rennen zijn dan de bootcamp trainingen. Wel hebben we opties op te rennen maar we richten ons voornamelijk op conditie- en krachtoefeningen die we op de plek uitoefenen. De training is voor iedereen toegankelijk. Dit is een fijne training om mee te starten als je wil beginnen met sporten.

BOKSEN

Met de boks trainingen focussen we ons vooral op boksoefeningen gemixt met fitnessoefeningen. Het is goed voor je algehele lichaamskracht, conditie, balans, coördinatie, vetverbranding en je geest. Je kan letterlijk al je jouw negatieve gevoelens en stress eruit slaan. Deze training voeren wij uit op locatie met ons aanhangwagen waaraan de bokszakken hangen.

Personal training

Wil je liever niet in een groep trainen? Dan is Personal Training echt iets voor jou! Tijdens de Personal Training heeft de coach alle aandacht voor jou. Vooraf zullen we tijdens een intake gesprek jouw doelen bespreken die jij graag wil behalen. We kijken naar jouw agenda wanneer het jou uitkomt. Ook de locatie is in overleg.

GeÏntresseerd?

Wil jij meer energie, conditie en kracht krijgen? Of heb je voor jezelf een doel om af te vallen?
Kom dan gezellig een proefles mee doen met een van onze groepen!
Meld je aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram